Werken bij CSE Administratie Service

CSE Administratie Service is een landelijk opererend full service administratiekantoor. Vanuit onze vestiging in Emmen richten wij ons op het verlenen van diensten in alle segmenten in het MKB en non-profit organisaties. 

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ASSISTENT FINANCIELE ADMINISTRATIE

Heb jij ervaring als assistent en wil je je verder ontwikkelen tot relatiebeheerder kom dan werken in onze professionele en dynamische organisatie.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van de financiële afdeling zijn wij op zoek naar een assistent.  Als assistent werk je zelfstandig in een enthousiast team aan samenstelwerkzaamheden, financiële administraties, rapportages, fiscale aangiften en tussentijdse cijfers. Je zorgt hierbij voor een effectieve, tijdige, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden voor diverse klanten in diverse branches. 

Wij vragen

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan met goede toekomstperspectieven in een dynamische werkomgeving. Ben jij geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je cv met motivatie naar Albert van der Spoel, vacature@admin-cse.nl.

Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met Bert Luchies, M 0653147331.

 

*-*-*-*-*

 

SENIOR ASSISTENT FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Heb jij ruime ervaring als assistent en wil je je verder ontwikkelen tot relatiebeheerder kom dan werken in onze professionele en dynamische organisatie.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van de financiële afdeling zijn wij op zoek naar een senior assistent.  Als senior werk je zelfstandig in een enthousiast team aan samenstelwerkzaamheden, financiële administraties, rapportages, fiscale aangiften en tussentijdse cijfers. Je zorgt hierbij voor een effectieve, tijdige, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden voor diverse klanten in diverse branches.  Je begeleidt junior assistenten in hun werkzaamheden en hebt persoonlijk contact met de MKB klant en signaleert adviesmogelijkheden en kunt  hierin actief bijdragen.

Functie eisen

 

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan met goede toekomstperspectieven in een dynamische werkomgeving.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar Albert van der Spoel, as@admin-cse.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met
Bert Luchies, M 0653147331.

 

 

*-*-*-*-*

 

SALARISADMINISTRATEUR

 

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van de afdeling salarisadministratie zijn wij op zoek naar een energieke salarisadministrateur met minimaal twee jaar relevante werkervaring. In de rol van salarisadministrateur zorg je voor een effectieve, tijdige, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie voor werkgevers in alle bedrijfstakken. Dit varieert van bouwondernemingen, detailhandel, zorgverleners tot metaalbedrijven en profsportorganisaties.


Wat zoeken wij:

 

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je CV met motivatie naar Albert van der Spoel, vacature@admin-cse.nlhierbij

Voor vragen naar aanleiding van de vacature kun je contact met hem opnemen via M 0611387574.