Werken bij CSE Administratie Service

CSE als werkgever

CSE Administratie Service is een landelijk opererend full service accountantskantoor. Vanuit onze vestiging in Emmen richten wij ons op het verlenen van diensten aan alle segmenten in het MKB en non-profit organisaties.

Actuele vacatures

Vanwege sterke groei is CSE Administratie Service op zoek naar een Accountant AA en een ervaren assistent accountant.

 

Accountant AA

Ben jij al enige tijd werkzaam in de samenstelpraktijk als Accountant-Administratieconsulent en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging kom dan werken in onze professionele en dynamische organisatie.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van de afdeling accountancy zijn wij op zoek naar een MKB-accountant, die beschikbaar is voor 32-40 uur per week. Samen met het team werk je aan samenstelopdrachten en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en tijdigheid van verschillende op te leveren rapportages. Fiscaal is je kennis op niveau en kun je zelfstandig jaarstukken bespreken met de klant. Je staat naast de MKB-klant die zich in verschillende branches begeeft en geeft de klant van nature gevraagd en ongevraagd advies over hun gehele bedrijfsvoering.

Functie eisen

 Aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan met goede toekomstperspectieven in een dynamische werkomgeving. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je cv met motivatie naar Albert van der Spoel, as@admin-cse.nl. Heb je vragen n.a.v. de vacature neem dan contact op met Bert Luchies, M0653147331

 

 

Ervaren assistent accountant

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van de afdeling accountancy zijn wij op zoek naar een senior assistent accountant, die beschikbaar is voor 32-40 uur per week. Als senior werk je zelfstandig in een enthousiast team aan samenstelwerkzaamheden, financiële administraties, rapportages, fiscale aangiften en tussentijdse cijfers. Je zorgt hierbij voor een effectieve, tijdige, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden voor diverse klanten in diverse branches. Je begeleidt junior assistent accountants in hun werkzaamheden en hebt persoonlijk contact met de MKB klant en signaleert adviesmogelijkheden en kunt hierin actief bijdragen.

Functie eisen

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan met goede toekomstperspectieven in een dynamische werkomgeving.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar Albert van der Spoel, as@admin-cse.nl. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature neem dan contact op met
Bert Luchies, M 0653147331.